کیوی
نام کیوی را از نام گونهای پرنده زیبا گرفته اند که در نیوزیلند نام پرنده ملی را به یدک میکشید و در نهایت در دهه شصت میلادی این نام به میوه کیوی داده شد و آن را پرنده کیوی نامیدند. کیوی در ابتدا یک گیاه بومی در جنوب چین بود که در اوایل قرن بیستم به نیوزیلند آورده شده و در آنجا به صورت تجاری کشت آن آغاز شد. كیوی این میوه پرزدار، دارای مواد غذایی بالا و میزان كالری بسیار پایینی است، به این خاطر در رده میوههای بسیار مفید قرار دارد. این میوه به دلیل خاصیت كاهندگی كه بر سطحتری گلیسیرید دارد، از غلظت خون میكاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكتهها جلوگیری میكند.كیوی با داشتن آنتیاكسیدان فراوان خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد و امكان مبتلا شدن به بعضی از سرطانها را كاهش میدهد.
خواص کیوی خشک
- سروتونین موجود در این میوه خشک، سبب تقویت حافظه می شود.
- ویتامین C موجود در میوه خشک کیوی در درمان بیماری آسم موثر است.
- اینوسیتول موجود در میوه خشک کیوی، سبب کنترل سطح قند خون می شود.
- میوه خشک کیوی، یک ملین طبیعی است که برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید و موثر است.
- ویتامین E، ویتامین C و آنتی اکسیدان موجود در این میوه خشک شده باعث جوانسازی پوست می شود.
- کیوی خشک منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است که این می تواند یک میان وعده سالم باشد و می تواند عطر و طعم خوبی را را به غذاهای شیرین و سالاد اضافه کند.
- مصرف کافی ویتامین K ممکن است به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند. ویتامین K همچنین در لخته شدن خون نقش مهمی دارد.خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E و توانایی آن در محافظت از پوست در برابر آفتاب ، می تواند به جلوگیری از اختلالات پوستی کمک کند.
- ویتامین C در تولید کلاژن ، یک جزء اصلی در سلول ها و اندام ها در بدن ، از جمله پوست نقش دارد.این ویتامین همچنین توانایی بدن در بهبود زخم ها را افزایش می دهد.
کمی صبر کنید...